Четвъртък, 22 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
18 - 25 Февруари 2019

1984

Седмичен хороскоп - Лъв - 18.02.2019 - 25.02.2019 година 

Ще имате енергия за професионално отдаване и често то ще владее мислите и времето ви. Започнатото е добре да се свърши, ще ви донесе повече сигурност и бъдещи дивиденти.

Повишавайки квалификацията си се превръщате в предпочитани за позиция, където другите отстъпват. Постепенно постигате онази стабилност в професионалният и личния си живот, към която винаги сте се стремили. Разбира се, не сте съвършени. Има още много неща, на които трябва да обърнете внимание. Нечие поведение ще ви направи по-чувствителни и е възможно да изпитате чувство на ревност, на завист и други тревожни усещания.

Научете се да не поставяте знак за равенство между работата и чувствата. В различен момент те имат различна тежест, и какво ще предпочетете зависи само от вас, но не и двете едновременно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година