Вторник, 31 Януари 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
17 - 24 Юни 2019

1980

Седмичен хороскоп - Лъв - 17.06.2019 - 24.06.2019 година

Откриват се добри възможности да напреднете в кариерата си и да се самоусъвършенствате. С лекота ще преодолявате пречките и ще подготвите стартирането на нов проект.

Ледовете ще се топят и по отношение присъствието ви в среди, които до скоро са били табу за вас. Вървите уверено и имате всички шансове да осъществите мечтите си. Наложете си почтително отношение към всички, с които живота ви заобикаля. Добрият ви тон ще отваря врати и ще подпомага всяка ваша идея. Финансите ви ще нараснат значително и ще можете да си позволите планирано пътуване. Някои от вас ще започнат интересна и добре платена работа. Други ще срещнат своята половинка и ще встъпят в брак.

Пазете се от приятели, които таят в себе си завист. Добре обмисляйте ходовете си и не споделяйте плановете си с всеки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-