Четвъртък, 9 Април 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

2232

Седмичен хороскоп - Лъв - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

И през следващите дни ще продължите да следвате задачите си, имащи отношение към професионалните ви проекти. Развитието на пазара и икономическата ситуация са важни за бизнеса ви и при много от вас те имат пряко отношение към сегашната ви и бъдеща заетост.

Бъдете толерантни и дайте израз на широко скроената си природа, има кой да го оцени, а и ще си спестите главоболия. Финансовите ви дела ще се развиват с различен успех, като по-ясно изразен ще бъде в началото на периода. Разчитайте най-вече на себе си и по-малко на обещания и гръмки фрази. Не харчете излишно, скоро ще се нуждаете от повече свежи пари. Ако по свои причини мислите ви са вън от дома, бъдете дискретни и не губете мярката в поведението си. В края на седмицата ще имате поводи за празнуване, финансови реализации, изяви и лични удовлетворения.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година