Събота, 24 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
16 - 23 Октомври 2017

4533
Седмичен хороскоп - Лъв - 16.10.2017 - 23.10.2017 година
 
Извлекли сте си поуката до тук и насетне предстои да покажете в действие наученото. Предстои развитие на делата ви, като наред с това ще растат и отговорностите ви.
 
Бизнесмените ще се преборят с не едно и две препятствия, най-вече от финансов и административен характер, но като истински борци, ще ги преодолеят. В крайна сметка ще укрепите позициите си с допълнителни средства, които на по-късен етап ще се върнат. Професионалната ви подготовка и ниво на информираност позволяват да сте в крак с развитията на пазара, нашият и в световен мащаб, както и да се грижите за актуализацията на познанията си. Ще се толерира участието ви и в колективни изяви, приносът ви за които ще бъде оценен.
 
Към предизвикателствата се отнасяйте спокойно и компетентно, овладейте желанието си да доминирате и ще се предпазите от уловки. Животът ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро. Ще се радвате на придобивки, част от които за дома. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година