Сряда, 22 Май 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
16 - 23 Юли 2018

2104

Седмичен хороскоп - Лъв - 16.07.2018 - 23.07.2018 година 

Образователни програми, работа, пътувания и лични ангажименти ще запълвате времето ви през тези дни. Ще дадете предимство най-вече на задачите, чрез които се надявате да подобрите финансите си.

Все по-нарастващите разходи на семейството са причина да помислите и за допълнителна работа, кризата е факт, с който всички се съобразяват. Очакванията ви за финансови реализации са свързани и с професионални проекти, но участието на повече хора в тях създава риск от забавянето им. Ускореното темпо може да ви създаде повече напрежение и това да повлияе върху намеренията и плановете ви. Ако получите импулси, подтикващи ви към спонтанност, не потискайте у себе си и у близките си тези пориви. Следвайте разума и сърцето си. В такива дни са възможни шедьоври на творческата мисъл и действие.

В съвместната работа се стремете към равноправие на интересите, или според договореностите, за да съществува разбирателство помежду ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година