Неделя, 20 Юни 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
16 - 23 Декември 2019

1946

Седмичен хороскоп - Лъв - 16.12.2019 - 23.12.2019 година  

Стабилно стъпили върху здрава основа, ще продължите работата си по започнатите вече проекти, но и ще търсите реализация на потенциала си.

На работното място ще се отличавате със способността си да мислите прагматично, взимайки бързи и адекватни решения. С тези си действия ще привлечете вниманието на хората, от които зависят нещата, ако бизнесът не е ваш и е възможно да получите интересно предложение. Все пак не рискувайте излишно, периодът е подходящ за работа върху вече утвърдени сфери на дейност. С човека до вас ще насочите вниманието и усилията си в посока, еднакво интересуваща ви с перспективите си. Други е възможно да изпитват финансови затруднения, от което да се почувстват и по изнервени.

Ще се справите, като намерите изход от създалата се ситуация с помощта на приятелите си. В края на седмицата ще ви се отдаде да отпуснете душата си и да забравите за притесненията си, развлеченията тогава ще са по-желани. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година