Събота, 23 Март 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
16 - 23 Април 2018

3592

Седмичен хороскоп - Лъв - 16.04.2018 - 23.04.2018 година

Бъдете търпеливи в общуването си и се отнесете с разбиране към чуждите решения. Дори и да ги определяте като грешни, не показвайте раздразнението си, защото първо е невъзпитано и второ, всеки има право да решава сам съдбата си. Благосклонно се отнасяйте към различно-то и новото, то принадлежи на утрешния ден, в който съвременници ще бъдете и вие.

Покажете широко скроената си природа и синхронизирайте енергията си с тази на света край вас. Всяко отлагане е свързано със загуби и разочарования. Вземете ли решение за действия, ще получите подкрепа и успехи, които ще ви мотивират да ускорите развитието си. Съчетавайки усилията си с тези на хората, с които работите, ще имате повече успехи. Работата по общ проект ще потръгне и с основание да очаква-те добри печалби.

Но бъдете умерени в желанието си да имате всичката власт, защото амбицията може да ви изолира и това да ви създаде неудобства. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година