Понеделник, 11 Декември 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
15 - 22 Октомври 2018

2154

Седмичен хороскоп - Лъв - 15.10.2018 - 22.10.2018 година   

В много отношения с работата, присъствието, идеите и предвижданията си се превръщате в опора за повече хора, очаквайки от вас закрила, полезни съвети, финансова и морална подкрепа.

Полезните ви контакти и партньорство с надеждни хора и доказали се професионалисти е гаранция за успешно развитие на общите ви дела. Каквито и трудности да срещате, ще съумявате да приключвате в срок започнатото, поддържайки коректни отношения и чиста съвестта си. В подкрепа на горното ще останете чужди за отрицателни емоции и внушения и по-често давайки израз на добрите си мисли, енергични и приветливи. Толерирайки доброто край себе си, ще въздействате положително на света около вас и в това е част от мисията ви.

Бъдете сигурни, че усилията ви няма да са напразни, в отплата ще ви се даде повече от очакванията ви. В процес сте на нещо значимо и предвид добрите развития, ще вървите с достойнство напред, привличайки вниманието на важни хора върху себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!