Неделя, 26 Септември 2021
Лъв

Седмичен хороскоп
15 - 22 Юли 2019

2030

Седмичен хороскоп - Лъв - 15.07.2019 - 22.07.2019 година 

Разумни преди всичко. Давайки си сметка за емоциите и настроенията, които ви владеят през последните дни, ще подчините мисленето си на целите, стоящи пред вас и не без усилия на волята, ще работите по реализацията им.

С приятели и добронамерени хора ще започнете бизнес или друга дейност, в която да приложите знания и опит. Предвид това и новите развития, които следват, ще подобрите доходите си, а също и отношенията си с определени хора. В интимната ви връзка нещата не вървят съвсем гладко и това е причината да се чувствате раздвоени между стара и нова любов. Ако се двоумите как да постъпите, допитайте се до сърцето си и няма да сгрешите. Очакват ви вълнуващи мигове, не ги пропускайте. На други от вас им предстоят пътувания или смяна на работното място. При търсене на нова работа изтъквайте квалификацията и качествата си, рекламирайте се и ще имате повече шанс да откриете подходящата за вас заетост.

Вземете нещата в свои ръце и ще напреднете, без да пострада никой от това. С ясни цели и конкретни стъпки ще стигнете по-бързо там, където сте тръгнали. Но вие го знаете по-добре от всеки друг. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година