Събота, 24 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
15 - 22 Февруари 2016

3354
Осъществените ви желания ще помогнат на таланта ви да се развие в пълнота. Пазете се да не подхраните в повече самочувствието си, има риск от сработване на недобри сили. Постиженията ви са плод на упоритост, труд и умения, което ви прави чест. Живейте и се развивайте в хармония със себе си, бъдете реалисти. Парите и славата са изкушения, които могат да ви създадат грижи. По-добрите ви страни приемат промените и ще постигнете резултати, но ще има и такива сред вас, при които успеха ще дойде по-бързо.
 
Спомените често ще ви връщат към миналото ви, но съдбата ви е подготвила приятни изненади. Нова, сериозна връзка очаква необвързаните, други ще се радват да преоткрият партньора си. Всички ще живеят в уютна атмосфера и разбирателство с околните, което е гаранция за душевно равновесие и професионална реализация. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата в личен и интимен план през 2016 година. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година