Сряда, 22 Март 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
15 - 22 Август 2022

683

Седмичен хороскоп - Лъв - 15.08.2022 - 22.08.2022 година

Мобилизирайки се, ще успеете да постигнете целите си, без да изпадате в зависимост от нечии нездрави интереси. Показвайки открито позицията си към конкретни събития, ще привлечете интереса на влиятелни хора и заедно ще работите за каузата. Подчинете я в служба на доброто, каквито и трудности да ви съпътстват. Усилията ще си струват победата.

Пазете се от крайности в решенията и поведението си, за да не изпаднете в неравностойно положение спрямо партньорите си. В общуванията си бъдете сговорчиви и не изпреварвайте събитията, всичко ще си дойде на мястото, колкото и невъзможно да ви се струва това сега. Наред с това не изоставайте и в сроковете, за да не платите скъпо съмнителното си удоволствие, причинило застоя. В края на седмицата се очертават реализации на сделки и финансови придобивки.

Проявената инициатива в сърдечните ви дела ще доведе до промени и положителни развръзки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-