Неделя, 25 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
14 - 21 Септември 2015

2085
Ежедневието ви ще е наситено с решаване на неотложни задачи, битови проблеми и емоции. Не сте застраховани и от грешки, които могат да ви причинят главоболия. Форсирането на всякаква инициатива допълнително ще внася усложнения.
 
Работете, като обмисляте всяка стъпка и не допускате вземането на импулсивни решения. В материалната сфера е възможно да срещнете затруднения, за това е наложително да вложите повече изобретателност и делова активност. Ще бъдете оценени и това ще ускори издигането ви в йерархията.
 
Няма да стане без подкрепата на хора, на които държите. Ще имате полезни контакти, които ще ви позволят да насочите енергията си в особено продуктивни за вас занимания. Нова и вълнуваща връзка при някои от свободните лъвове.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година