×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 23 Май 2018
Лъв

Седмичен хороскоп
14 - 21 Март 2016

2923
Поставяте си цели, чието изпълнение ще мобилизира цялата ви енергия и време. Уверени в себе си, ще добиете повече смелост и с активни действия ще работите за положителните промени в живота си. Няма да ви липсва подкрепа, но истината е, че сами ще се погрижите за себе си. Като хора, не спиращи да се развиват и усъвършенстват, ще дадете заявка за издигане в йерархията/ която би могла да бъде от различно естество/. Наред с трудностите, пред които няма да се огънете, ще постигате материални и духовни придобивки, повишаващи вярата и подобряващи бита ви.
 
Добрите резултати ще ви обнадеждят в търсенето на нови предизвикателства с още по-обмислени и последователни действия. Ако срещнете неразбиране, не го приемайте лично. В различна степен животът отчуждава хората, за това се стремете към обединяване на идеи, усилия и действия. По свой начин ще се преоткриете с човека до вас и заедно ще продължите по пътя. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.
 

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година