Сряда, 8 Февруари 2023
Лъв

Седмичен хороскоп
14 - 21 Май 2018

2884
Седмичен хороскоп - Лъв - 14.05.2018 - 21.05.2018 година
 
Енергични и обичащи ще работите по осъществявате на подредените си житейски приоритети. Уроците са усвоени и с нов подход ще пристъпите към работата си.
 
С независимостта и свободолюбието си няма да причинявате несгоди на обкръжението ви, а ще работите за резултати, еднакво полезни за всички около вас. С отворени сетива ще търсите най-доброто от удоволствията и от живота въобще. Доверявайки се на разума си, разбирате, че каквото дадете, ще ви се върне утроено, и такова е веруюто ви сега. Изпълнявайте брачните си и семейни задължения за да запазите мира у дома и да насочите енергията към перспективните общи цели. Необвързаните ще срещнат своята истинска любов, която ще ги понесе нагоре.
 
Новости и от битов характер, нова къща, нова работа или друга обогатяваща ви придобивка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-