Неделя, 31 Май 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
13 - 20 Май 2019

1818

Седмичен хороскоп - Лъв - 13.05.2019 - 20.05.2019 година

Усилията ви през седмицата ще са градивни, трансформирайки негативните въздействия в добри. Няма да ви е лесно, но като високо интелигентни и творчески ориентирани хора, ще впечатлявате с новаторските си идеи, печелейки уважението и доверието на всички около вас.

Владеейки се във всичко и с обмислени действия ще продължите да работите върху делата си. Търпеливо ще пристъпвате към детайлите и в същото време ще давате път на решителността си. Няма място за излишни тревоги, с премерен риск и водени от здравия разум, ще стигате до успеха. Не пренебрегвайте здравето си, за да не възпрепятствате благоприятните развития, които ви предстоят. В семейството са възможни вълнения от предстоящата поява на нов член или друго събитие.

При други на дневен ред излизат промени, свързани с работното място, което има връзка и с чужбина. Личните ви предпочитания ще са водещи, подчинявайки по свой начин околните на тях. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година