Сряда, 22 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
11 - 18 Ноември 2019

2003

Седмичен хороскоп - Лъв - 11.11.2019 - 18.11.2019 година 

Много успешен период за вас, скъпи Лъвове. Отдават ви се чудесни възможности за правене на пари и печеливши сделки. Ще пътувате често и на път ще взимате решения. Успехи в търговските дела.

В семейството атмосферата често ще ви създава напрежение. По-младите членове на фамилията търсят своята самостоятелност, с което ще създават проблеми. Въздържайте се да бъдете коректив на другите. Вслушвайте се по-често в чуждите съвети, но ги приемайте и резервирано. Предложение за допълнителна, а при някои и основна дейност, която ще ви носи приходи. Несемейните ще вземат решение за съвместно съжителство, а ангажираните да очакват романтична авантюра.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година