Събота, 24 Август 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
11 - 18 Март 2019

1984

Седмичен хороскоп - Лъв - 11.03.2019 - 18.03.2019 година

Условията изискват да работите внимателно, без да прибързвате в нищо. Финансовите ви дела ще се развиват с променлив успех. Няма да ви липсват добри възможности, често съпровождани и с риск от провали.

За да успявате, търсете хора със сходни интереси, амбициозни и находчиви, желаещи да работят и да печелят добре. Ще получите подкрепа от финансисти и инвеститори, участвайки в международни проекти. Благодарение и на личните си контакти ще придвижвате напред служебните си дела, което ще бъде оценено от когото трябва. Пазете се от емоции, които могат да ви конфронтират и навредят на авторитета. Показвайте най-доброто от себе си и в замяна ще получите всичко, за което се борите.

Необвързаните ще вземат смели решения за бъдещето си, включвайки в тях промяна на местожителство, брак или дълго пътуване. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година