Понеделник, 20 Май 2019
Лъв

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юни 2018

2436
Седмичен хороскоп - Лъв - 11.06.2018 - 18.06.2018 година  
 
Събитията през седмицата ще ви обогатят с впечатления и нови задачи, свързани с разширяване на дейността ви от една страна и от друга със социалната, политическата, обществената, професионалната или лична ангажираност.
 
Усилията ви няма да са напразни, в резултат на работата ви ще се променят много неща в живота ви и ще откриете добри перспективи за себе си. Креативни и последователни в действията си, ще инициирате срещи с подходящите хора и партньори, с които и занапред ще работите по общи цели и проекти. С помощта на други ще се ориентирате по-добре там, където сте нови за обстановката, но само временно. Бързо ще се наложите с разумните си доводи, идеи и резултати в работата. Това са само част от нещата, които ви предстоят. Има и други, чрез които ще намерите сродната си душа, ако се чувствате самотни.
 
Появата на нов член в семейството ще ви направи щастливи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година