Вторник, 6 Декември 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
11 - 18 Април 2022

873

Седмичен хороскоп - Лъв - 11.04.2022 - 18.04.2022 година

Ще следвате целите си, без да се съобразявате с тревогите и неудачите на онези, които изразяват съмнения във всичко. Последователни в действията си и без излишно суетене, ще преодолявате трудностите и постигате повече в очакванията си. Във ваш интерес е по-малко да се взирате в недостатъците на другите и да потиснете раздразнението, което е лош съветник.

Показвайки добронамереното си отношение към хората около вас, ще участвате активно в събитията и ще извеждате целите си до успешен край. Не пренебрегвайте вътрешното си усещане за нещата и дайте път на вдъхновението и нестандартното си мислене. По отношение на бизнеса и деловите задачи ще се усъвършенствате и станете по-добри във воденето на преговори и финализирането им в сделки. Някои ще получат предложение от представители на просперираща фирма или друга институция за сътрудничество или в друго качество, предвид уменията, които са показали.

На усърдието и вниманието ви ще се отвръща с доверие и бъдещето ви ще става по-ясно. Грижете се за себе си и семейството си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година