Понеделник, 20 Май 2024
Лъв

Седмичен хороскоп
01 - 08 Ноември 2021

1011

Седмичен хороскоп - Лъв - 01.11.2021 - 08.11.2021 година

Отново ще покажете доброто си възпитание и отношение към другите. Ще впечатлявате с красноречие, интелигентност и чаровно присъствие. Това ще ви направи фаворити в очите на власт имащите, а за останалите ще бъдете хора, на които може да се вярва. Рисковете ви са свързани с прекаленото ви желание да харчите.

Поставяте се цели, които са перспективни и ще ви направят популярни. Но, това неминуемо ще ви натовари психически и дори е възможно да ви отегчи в някаква степен. Разумно разходвайте енергията си за да ви стигне за всичко. В самотата ще намерите отговорите на въпросите, които ви измъчват. Но не изпадайте в само изолация, защото съществува слаба тенденция от подобна перспектива. На вас ви се дава да имате всичко, което пожелаете, стига разумно да се борите за него.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!