Четвъртък, 7 Юли 2022
Лъв

Седмичен хороскоп
01 - 08 Януари 2018

5844
Седмичен хороскоп - Лъв - 01.01.2018 - 08.01.2018 година
 
С мисъл за работата, семейството и добрите си намерения ще изпратите старата и посрещнете новата година. Знаете към какво се стремите и как да го постигнете, за това ще имате развитие в делата си.
 
По-мъдри и със сериозни аргументи в подкрепа на идеите си, ще печелите доверие и съмишленици, с чиято помощ ще пристъпите към реализацията им. С решаването на сериозен за вас или семейството ви проблем ще отворите път на по-добрите развития в живота си. Още в края на годината ще получите предложение, което ще постави начало на проект или друго, интересуващо ви занимание. А може да е и в посока на по-доброто ви жилищно осигуряване. За други то ще бъде свързано с нова работа, дейност, пътуване, обучение или връзка.
 
Използвайте дните пълноценно. Подредете мислите си и планирайте задачите според приоритетите ви, като не пропускате да ги обсъдите и с партньора си. Покажете щедростта си и зарадвайте близките си с нещо специално за тях. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година