Вторник, 7 Февруари 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
09 - 16 Май 2022

853

Седмичен хороскоп - Козирог - 09.05.2022 - 16.05.2022 година

Много път ви трябваше да изминете, докато добиете решимост и смелост в отхвърлянето на неща, които ви затормозяват и пречат на развитието ви. В стремежа ви да подобрите живота си, ще останете верни на интуицията и разума си. Водени от такива мисли няма да ви е трудно и без болка ще се разделите с всичко, от което не се нуждаете и би било излишен товар за бъдещето ви.

Всяка привързаност е пагубна, учат мъдреците, но за себе си вие ще решите. Резултатите няма да закъснеят, ще внесат у вас настроение и желание за себе изяви. Грижите по нечие здраве ще продължат да ви създават напрежение, но не допускайте то да ви направи по-малко отговорни и състрадателни. В семейството ще постигнете съгласие по общи задачи и заедно ще работите по реализацията им. Трудът ви ще е резултатен и в други направления: в бизнеса, кариерата, а също и с участието ви в международни проекти. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-