Петък, 29 Септември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1483

Седмичен хороскоп - Козирог - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Справяйки се с трудностите в движение, ще продължите да търсите преки пътища за реализация на намеренията си. Ще пристъпите към стартиране на дълго подготвян проект или друго значимо за вас дело, което най-често ще е в професионалната ви сфера.

Ако включите в работата си хора, имащи сродни на вашите интереси, с опитност и дух, грижите ви ще намалеят. Ще срещнете разбиране, но стремежът ви към независимост може да създава проблеми. Стига да желаете, има какво да направите, за да се освободите от склонността си да наставлявате и изказвате мнение, без някой да се интересува от него. Като отговор на поведението ви обстоятелствата често ще ви принуждават да се съобразявате с чужди решения, колкото и това да не е по вкуса ви.

Животът е пъстър и в него има място за всеки, но духовните закони са неумолими, и ако не се съобразяваме с тях, те налагат волята си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!