Петък, 19 Август 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
08 - 15 Юни 2020

1790

Седмичен хороскоп - Козирог - 08.06.2020 - 15.06.2020 година

Предвид нарасналите ви ангажименти и отговорности, ще направите промени в организацията си, така, щото времето да ви стига за всичко, което предвиждате. Ще живеете по-динамично и пълноценно, но и в голяма степен ще се чувствате удовлетворени от постигнатото.

За съжаление тази прогноза не е равнозначна за всички от знака, ще има и такива, за които животът ще бъде повече борба за оцеляване, отколкото развитие и целеустременост. Не чакайте друг да ви сочи пътя, сами открийте това, което искате да бъде и следвайте сърцето и разума си. Има шанс безработните да намерят мястото си, с което да подпомогнат бюджета на семейството си. В миговете на разколебаване и напрежение търсете съдействие от професионалисти и хора, имащи по-ясна визия за бъдещето. Предпочитани сте като партньори и без да се щадите, можете да постигате, както своите, така и общите цели. Възпитавайте в себе си търпимост към несъвършенствата на другите, често тя не ви достига и разваля добрите намерения. Наред с това не се оставяйте в плен на емоциите и на моментното си настроение, особено, когато се отнася за сериозни и важни за бъдещето ви дела. Пътуване в чужбина и засилени контакти с чуждестранни партньори.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година