Петък, 21 Юни 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
08 - 15 Януари 2018

4116
Седмичен хороскоп - Козирог - 08.01.2018 - 15.01.2018 година
 
Съсредоточете се върху целите си и търсете най-верните и преки пътища до тяхната реализация. Това ще засили вярата в собствените ви сили и ще ви даде надежда, че се докосвате до хармонията във Вселената.
 
Съдбата ще ви брани от лъжливи и лъскави изкушения, и ще ви насочва по пътя. Безработните ще постигнат договорености и ще имат своя успех. Ще се радвате на взаимност в отношенията с партньорите си. Научете, че няма по-близки хора за вас от онези, които безкористно ви дават топлината си и ви обичат такива, каквито сте. Личните ви вълнения ще са свързани и с нова любовна тръпка. Финансовите ви дела ще имат променлив успех, но като цяло няма да срещате непреодолими препятствия.
 
 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година