Сряда, 6 Декември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
08 - 15 Февруари 2021

1115

Седмичен хороскоп - Козирог - 08.02.2021 - 15.02.2021 година

Още в началото на седмицата няколко бързи успеха ще ви убедят, че няма невъзможни неща. Стига да сте достатъчно инициативни и да насочите енергията си към съзидателни дейности, нищо не би могло да се изпречи на пътя ви. Не се задоволявайте с постигнатото. Всеки напредък, дори и с крачка, ще е добре дошъл.

Помагайте на близките си винаги, когато имате възможност. Ефектът ще е двоен: ще ги накарате да забравят съществуващите помежду ви противоречия и ще спечелите благодарността им за цял живот. За разлика от периодите, в които работата ви е двойно повече, а приходите са без изменение, през тази седмица е възможен обрат. Работата ви ще е в рамките на обичайното, но не е изключено да получите приходи от предишни дейности.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!