Петък, 30 Септември 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
08 - 15 Август 2022

622

Седмичен хороскоп - Козирог - 08.08.2022 - 15.08.2022 година

Добрата ви форма и освободеното ви мислене ще благоприятстват начинанията ви. Следвайки интересите си, ще работите с по-голямо дръзновение за постигане на целите си. Добрите взаимоотношения с партньора ви стимулират да не спирате пред трудностите, има на кого да се опрете в случай на нужда.

С други ще постигнете разбирателство по въпроси, които до сега са възпрепятствали общи задачи. Ще се вълнувате, ангажирайки се с нова работа и пътувания, за някои от вас и в чужбина. Развитията ще ви насочват към търсене и на други пътища за реализация на идеи и нови проекти. Времето и условията са благоприятни за създаване на полезни контакти, готови сте да подновите и онези, които са загубили актуалността си пред вас. Сигурността, която търсите не винаги ще ви бъде гарантирана, за това повишете вниманието си, за да избегнете главоболия и загуби.

Заниманията ви ще са често приятни и не натоварващи, въпреки, че отговорностите ви никога не свършат. Подчинете потенциала, който носите на целите си и ще постигнете всичко, което искате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година