Четвъртък, 22 Август 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
07 - 14 Май 2018

1787
Седмичен хороскоп - Козирог - 07.05.2018 - 14.05.2018 година
 
С влиятелната подкрепа на някого ще подобрите социалното си положение и очакванията си, постигайки от нещата, към които се стремите. Ще засилите активността си, окуражени от предложение за нова работа или друга интересуваща ви промяна.
 
Верни на себе си, ще довеждате започнатото до край, влагайки старание и отговорното си отношение. Проблемите на работното място могат да бъдат решени с повече упорство, не унивайте, а търсете нови възможности. Финансови неуредици също могат да предизвикат у вас раздразнение, което да пренесете в общуването си с близките ви хора. Ще се включите във времето със стартирането на нов проект, обещаващ добри доходи. Присъствието на човек, с когото имате общи интереси и можете да споделяте ще ви насърчава и кара да се чувствате по-спокойни за утрешния ден.
 
Както към всичко друго, така бъдете отговорни и към себе си. С повече движение и позитивни мисли ще се справите по-лесно с депресията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година