Понеделник, 11 Декември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
06 - 13 Септември 2021

1151

Седмичен хороскоп - Козирог - 06.09.2021 - 13.09.2021 година

Верни на себе си ще се погрижите сами за бъдещето си, без да се оставяте на нечия инициатива. Сами ще водите и насочвате делата си в своя полза и умело ще заобикаляте разочарованията и проблемите. Не, че ви плашат, напротив.

Животът ви е научил да ги гледате в очите, но практичността ви ще надделее. Достатъчно борбени и с опит сте, за да знаете как да се справите с всичко, което може да безпокои духа ви през следващите дни. Занимаващите се с бизнес ще участват в сделки и в подготовка на проект, който ще започне по-късно. Поели сте ангажименти, които трябва да свършите, без да губите интерес към нови предизвикателства. Лъчезарното ви присъствие ще създава настроение на хората около вас.

С много от уменията си ще привличате вниманието и интереса на хора от бизнеса, политиката и обществеността. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!