Петък, 19 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
06 - 13 Май 2019

2104
Седмичен хороскоп - Козирог - 06.05.2019 - 13.05.2019 година
 
Финансовото ви състояние не може да задоволи нарасналите ви нужди и това ви създава притеснение. Съзнателно ще насочите силите си в търсене на по-добри възможности за реализация на идеите и намеренията ви.
 
Използвайте контактите си, по-лесно ще стигнете до решения и ще подобрите отчасти затрудненията си. Разумното ви поведение ще ви отвори врати и ще ви срещне с подходящите за вас хора. Не пропускайте да изразите уважението си към онези, които ви подадат ръка. В семейството ще се радвате на разбиране, въпреки, че понякога ще изостряте обстановката с проблемите си. Споделяйте добрите мигове заедно, мислете положително за всички и няма да се товарите излишно.
 
Бъдещето ще бъде добро, въпреки затрудненията ви сега. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!