Понеделник, 20 Януари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
06 - 13 Януари 2020

1544

Седмичен хороскоп - Козирог - 06.01.2020 - 13.01.2020 година

Седмицата ще е провокативна в много отношения за представителите от знака. Съзнателно ще насочите енергията си към важните за вас задачи, ще живеете динамично и интересно.

Нещата и хората, които ви мотивират да се развивате и създавате ще ви подтикнат към осъществяване на намеренията ви. С други ще влезнете в конфликти или по-лошо, ще приключите отношенията си. Не бъдете злобни там, където е нужно да замълчите и да запазите добро чувство за спомена, който ви свързва. Каквито и да са развитията, бъдете добри и работете за доброто на всички. Парите често ще присъстват в темите ви на разговор и ще ви насърчават към изяви. Ако имате намерение да инвестирате, задължително се консултирайте със специалисти, макар че и с просто око са различими подходящите за целта сфери.

Непознатото ще ви привлича и ще намерите повече решителност, за да го опознаете отблизо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година