×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 19 Юни 2018
Козирог

Седмичен хороскоп
05 - 12 Октомври 2015

847
Амбицирани сте да изпълните докрай намеренията си, без да се замисляте дори за физическото си и психическо здраве. Действията ви са насочени в много посоки и положителното е, че си давате сметка за предишни грешки и необмислени действия.
 
Организационните ви умения ще си проличат и за късо време ще отхвърлите много работа, но се въздържайте от крайности все пак. Само проявявайки толерантност в общуването и съпричастност към проблемите на околните, бихте могли да разчитате на подкрепа от партньори и приятели.
 
Имайте предвид, че сте изчерпали голяма част от доверието в себе си и необмислените ходове биха минимизирали шансовете ви за успех. В тази връзка са възможни разочарования и други натоварващи ви емоции, вина за които носите и вие. В обществените отношения не афиширайте позициите си, в случай, че ги притежавате, а работете в полза на всички вас.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година