Събота, 4 Април 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
05 - 12 Ноември 2018

1975

Седмичен хороскоп - Козирог - 05.11.2018 - 12.11.2018 година   

През седмицата ще се ръководите единствено и само от собствените си решения, както на работното място, така и във всичко останало. Ако се появят проблеми, няма да са породени от вас, а от фактори, за които нямате вина.

Независимо от всичко е нужно да бъдете внимателни и добре да премисляте ходовете си, да сте максимално изрядни в документация, законност, ред и взаимоотношения. Близките ви ще застанат на ваша страна и с тяхна подкрепа ще се справите с липсата на време и пари. Ако работите по условията за разширяване на дейността си, са ви нужни съвети, не може да сте информирани за всичко. Направете консултации със специалисти по всички въпроси, касаещи бизнеса ви, за да избегнете загубите.

Уважавайте мнението и работата на хората до себе си, има какво да научите. Предстоят ви хубави мигове с любимия ви човек, присъствието му ви вдъхновява и прави силни. Не насилвайте събитията, защото в желанието си да ги ускорите може и да ги промените. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година