Четвъртък, 18 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
05 - 12 Март 2018

2830

Седмичен хороскоп - Козирог - 05.03.2018 - 12.03.2018 година

Натовареността на някои от вас ще им позволи да потърсят допълнителни ангажименти, помагайки си така на бюджета. Пак заради нуждите на семейството си ще мислите върху въпроси, имащи отношение към повишаване удобствата на бита.

Грижите на някои от вас ще се повишат, идващи по линия на по-младите членове на фамилията. Всичко с времето си, не се притеснявайте излишно. Отговорностите могат да ви погълнат до степен, че да забравите за себе си, но не го правете. Нуждаете се от грижи, насочете вниманието към здравето си. За съжаление има проблеми, чието решение не търпи отлагане, но не при всички представители на знака.

Късметът ще споходи някои от вас, очакват ви финансови придобивки. Пуснете си тото-фиш. Погрижете се за почивката си, направете ежедневието си по-ведро и споделете добрите си чувства с хората, които обичате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!