Събота, 20 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
05 - 12 Декември 2022

1035

Седмичен хороскоп - Козирог - 05.12.2022 - 12.12.2022 година 

С повишена активност ще се отдадете на социална и политическа ангажираност. Има какво да дадете. Вълнуват ви проблемите на другите и може да промените моменти от бита на много хора. Ентусиазмът ви ще увлече и други, и в крайна сметка ще има какво да ви радва.

Няма да липсват разочарования, но къде ги няма. Пред някои от вас ще стоят проблеми от личен характер, които ще трябва да решавате сега. Повече ще можете и ще получите, ако се допитвате до професионалисти и не настоявате на всяка цена да се справите сами. Болката е по-малка, когато е споделена. Любовни премеждия също ще вълнуват някои от по-младите. Великодушието ви само ще ви помогне да се издигнете над дребните неща. А освен това и ще ви оценят правилно.

Така че не бъдете ревниви, а обграждайте с повече внимание и нежност любимия човек. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!