Петък, 27 Януари 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
05 - 12 Април 2021

977

Седмичен хороскоп - Козирог - 05.04.2021 - 12.04.2021 година

Решени сте да постигнете целите си и без колебание ще отхвърлите всички ограничаващи ви спънки в професионален и личен план. Ще следвате намеренията си, запазвайки свежа и пъргава мисълта си във всеки един момент.

Готовността ви да работите и допълнително в полза на материалната ви осигуреност, ще повиши заетостта ви. Последователно ще отхвърляте задачите си, като не пренебрегвате нищо важно и значимо. С позитивна нагласа ще следвате програмата си, без да ставате заложници на чужди интереси. Широко скроената ви природа ще се прояви и по отношение на начина, по който приемате чуждите недостатъци, т.е. с усмивка и без да се хабите. Съсредоточавайки се върху задачите си, ще оставите другите да се погрижат сами за себе си. Предстоят ви интересни запознанства.

От новите си приятели ще получите подкрепа и да се наложите в нова за вас сфера. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-