Понеделник, 17 Февруари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
04 - 11 Септември 2017

4022
Седмичен хороскоп - Козирог - 04.09.2017 - 11.09.2017 година
 
С излъчваната от вас увереност привличате хора и събития, които биха ви били полезни. Доверието, на което се радвате изисква повече ангажираност, за това станете по-отзивчиви в общуването си. Професионалните ви проекти изискват да повишите усилията си, за да ги приключите в срок.
 
Безспорно е, че ще вложите прецизност в работата си, така щото крайния продукт да ви радва, а и не само вас. Желанието ви да се развивате и усъвършенствате ще ви носи добри дивиденти. Партньорството с хора на бизнеса и сред творческите среди ще ви наложи да поемате инициативи, поемайки върху себе си неудобствата на ежедневието. Справяйки се с тях ще покажете желание за взаимност и себе раздаване.
 
Зрелостта ви ще привлича към вас също така отговорни хора, за това и новосъздадените съдружия обещават да са успешни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година