Неделя, 20 Юни 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
04 - 11 Ноември 2019

1843

Седмичен хороскоп - Козирог - 04.11.2019 - 11.11.2019 година 

Чувството ви за справедливост ще бъде силно изострено и ще стигате понякога до крайност в стремежа си да доказвате правотата си.

Това не е необходимо, дори ще бъде излишно. Вашето мнение го запазете за себе си и дайте право на другите да живеят собственият си живот. Финансовите ви дела няма да се развиват според желанията и очакванията ви. Нещо повече. Възможни са сривове. Ако споделите проблемите си с когото трябва ще получите добър съвет или друга подкрепа. Любовта ще ви радва. Рядък шанс да срещнете прекрасен човек, с когото е възможно да имате връзка. Лесно ще го разпознаете по енергията, която излъчва и ви привлича.

За повечето от вас седмицата ще е натоварваща, за това се опитайте да направите нещо специално за себе си, което да ви помогне да се отпуснете. Харесвани сте и имате приятели, с които можете да се веселите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година