Петък, 18 Октомври 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
04 - 11 Февруари 2019

1614

Седмичен хороскоп - Козирог - 04.02.2019 - 11.02.2019 година 

Дните от седмицата ви ще са изпълнени с вълнения, причинени от напрежение, стрес и нови задачи. В не малка част от делата ви ще срещате разбиране, но основната тежест и отговорност за тях ще бъдат за ваша сметка.

По-често те ще са по линия на професионалната ви заетост, особено, ако са в противоречие с интересите на партньори, колеги, клиенти или на други хора. Потиснете агресията си и се стремете дипломатично да решавате проблемите помежду ви, като се въздържате от ненужни оценки. Наред с това са възможни разногласия и от семеен, битов, професионален или чисто спортен характер. На мнителността ви няма да се погледне благосклонно, което ще ви създава допълнително напрежение.

По-малко говорете за себе си, излишните монолози отегчават аудиторията, освен, че отнемат и от енергията ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година