Вторник, 16 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
04 - 11 Април 2022

1186

Седмичен хороскоп - Козирог - 04.04.2022 - 11.04.2022 година

Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела ще ви възнаградят. Чувствително ще се повишат доходите ви, като наред с това ще повишите претенциите си в управлението. Периодът е благоприятен и за промяна в организацията на бизнеса, съобразявайки се с реалностите на пазара.

Прилагайки опита и информираността си, ще се развивате ускорено, печелейки доверие и пари. Авторитетът ви ще расте, което ще ви превърне в търсени и желани партньори. Проблемите ви са преодолими и с нищо не застрашават нормалния ритъм на работа и живот. Финансова реализация или с помощта на изгоден, банков кредит ще решите материално затруднение. Много от вас ще пътуват, по работа или на почивка, но ще запазите отговорното си поведение.

През почивните дни си наложете да не мислите за ангажименти, изведете семейството сред природата и ще останете доволни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!