Събота, 22 Юни 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
30 - 06 Януари 2019

1600

Седмичен хороскоп - Козирог - 30.12.2019 - 06.01.2020 година

Дните до Коледа са силни за вас във всяко едно отношение, независимо от трудностите и перипетиите, които ще имате. Пряката ви ангажираност ще ви държи с повишено внимание, отнасяйки се отговорно към всичко, което ви заобикаля.

Уважавани от вас хора ще ви потърсят за съвет или подкрепа, отнесете се с разбиране към проблемите им. Може и на вас да се наложи някой ден да ползвате услугите им, не сте застраховани. Всичко, планирано трябва да се свърши, преди да се отдадете на почивка, не го забравяйте. За това е добре да не предприемате нови начинания, концентрирайте се върху вече започнатите проекти. Харчете разумно, за да имате пари за всичко, което сте решили да купите. Пътуванията ви ще са спокойни и без сътресения, но бъдете внимателни, ако шофирате.

Очакват ви приятни дни, споделени с близките ви хора и весело настроение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!