Неделя, 4 Декември 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
30 - 06 Август 2018

2171

Седмичен хороскоп - Козирог - 30.07.2018 - 05.08.2018 година  

Като здраво мислещи и стъпили на земята хора, ще откриете за себе си нови възможности, които ще превърнете в свои приоритети. Разработвайки ги, ще растат отговорностите ви, а с тях и главоболията.

Бъдете по-сговорчиви и не търсете причини за недоволство, поради нечия незаинтересованост. Съобразявайте се с другите и безкористно давайте помощта си. Товарът ви не е от леките, но имате сили и ще се справите. Промените са в ход и ще ви погълнат с темпото, което и самите вие налагате. Финансовите реализации ще направят мисленето ви по-мащабно, то и до сега не е било ограничено, удобствата в бита също ще се усетят. Подемът, макар и в различна степен, ще се прояви при повечето от вас.

Прагматично, целенасочено и последователно ще решавате възникващите проблеми, без това да натоварва психиката и връзките ви с външния свят. Проявеното ви търпение към странностите в поведението на някого ще ви спечели доверието и обичта му, което ще ви сближи завинаги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година