Сряда, 29 Май 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
03 - 10 Септември 2018

2051

Седмичен хороскоп - Козирог - 03.09.2018 - 10.09.2018 година  

Делата ви ще станат повече успешни, ако сте гъвкави и без резки обрати следвате логиката и посоката на действията си. Честността и вътрешните ви искрени подбуди ще влияят върху обществено и социално ангажираните ви задачи.

Коректни във взаимоотношенията, няма да търсите на всяка цена превъзходство в отношенията си с партньорите, а ще давате своя принос в развитието им. Внимавайте, случва се да преиграете с чувството ви за непогрешимост, това отегчава и рискувате за загубите ценни връзки. В професионалните си търсения ще творите, вдъхновени от добрите перспективи, които се откриват пред вас. Други ще тръгват на път през отпуската си, ще се почувстват обновени и с настроение. Няма да сте безразлични на любовното чувство, то ще ви подтиква към романтични авантюри.

Животът ви ще стане по-ведър, препятствията няма да ви стресират и ще ги преодолявате с лекота. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!