Петък, 17 Септември 2021
Козирог

Седмичен хороскоп
03 - 10 Юни 2019

1583

Седмичен хороскоп - Козирог - 03.06.2019 - 10.06.2019 година

Възможностите ви за изява ще продължат и за да сте в добра форма на духа и здравето, трябва да се погрижите за това. От вас зависи да реализирате целите си, като започнете с най-важните.

Може да ви струва усилия, но е важно да преодолеете напрежението в отношенията си с роднини, колеги и началници. Като начало насочете енергията си в защита на това, което сте постигнали до сега, а по-късно ще се включите и в подкрепа на други искания, запазвайки позициите си до тук. Възможно е да не срещнете нужното разбиране от онези, чиито мнение е определящо за финансите ви, но в крайна сметка ще изразите гражданската си позиция. Отегчени, но не и обезверени, ще потърсите повече спокойствие, запазвайки чистотата на мислите и дълбочината на чувствата си.

Ще постигнете душевно спокойствие и пълнота в общуването, ако сте честни пред себе си и признаете, че преследвайки щастието си, не сте наранили съзнателно никого и не сте загърбили доброто. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година