Сряда, 29 Януари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
29 - 05 Август 2019

1602

Седмичен хороскоп - Козирог - 29.07.2019 - 05.08.2019 година 

Повечето от вас ще са погълнати от нови професионални предизвикателства и ще се отдадат на кариерата си.

Предимствата пред конкурентите ви ще излязат напред и ще ви помогнат да получите поръчки, отговарящи на възможностите ви. Така ще си осигурите повече финансови средства и ще можете спокойно да се отдадете на летен отдих. Но това на по-късен етап. Сега ви престои сериозна работа. Битови и семейни проблеми няма да помрачат настроението ви и доброто ви чувство за хумор. Вие и за това сте предпочитани и желани. Приятно е да се общува с вас, още повече, че не криете желанието си да сте полезни.

Няма да ви липсват романтични емоции. Някои от вас вече мислят за по-сериозно обвързване с интимния си партньор. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година