Петък, 27 Януари 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
28 - 07 Март 2022

853

Седмичен хороскоп - Козирог - 28.02.2022 - 07.03.2022 година

С прагматичният си усет за нещата, ще направлявате развитието на събитията, грижейки се за всичко, което ви интересува и от което можете да спечелите. Анализирайте даденостите и вземайте решенията си, съобразявайки се със законите и морала. С такива действия бихте осъществили всичко, което поискате.

Съдбата ще ви помогне, възнаграждавайки усилията ви, стига да покажете достойно за уважение поведение. Не пренебрегвайте хора, можещи да ви помогнат, само защото фаворизирате други. Отношенията с кредитни институции ще създадат у някои от вас повече напрежение, но ще намерите решение. Други ще се занимават с ремонти и подобряване интериора в дома или офиса. Нечие желано присъствие ще ви дава сили да реализирате идеите си, без да се товарите с излишни тревоги.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-