Понеделник, 30 Януари 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
28 - 05 Октомври 2020

1170

Седмичен хороскоп - Козирог - 28.09.2020 - 05.10.2020 година

Поучили сте се от грешките си и сте решени да постигнете целите си. С добро самочувствие сте и приемате отрицателно всяка критика, насочена към вас. В подкрепа на плановете си потърсете съдействие от високо стоящи в йерархията хора. Имате нужните познанства, опитайте.

На някои от вас им предстои обвързаност сключване на брак, за това седмицата ще е важна за тях. Бъдете внимателни при случайни, интимни контакти, могат да ви донесат проблеми. Други ще пътуват, по служебни дела или за среща с неизвестни места и приятни изживявания. Отнасяйте се с разбиране към инакомислещите от вас. Не търсете причини за недоволство. С любимите си хора ще имате хубави и разтоварващи мигове.

Ще се повеселите и ще мислите за хубави неща. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-