Четвъртък, 9 Февруари 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
28 - 05 Декември 2022

766

Седмичен хороскоп - Козирог - 28.11.2022 - 05.12.2022 година 

Общуването с другите ще ви дава сили и увереност в собствените възможности. С лекота ще преодолявате препятствия и ще откривате по-преки пътища до успеха. Хуманността ви ще впечатлява и ще ви издигне в лидерски позиции.

И поради качествата и достойнствата, които притежавате ще прокарвате идеите на другите. Давате си сметка за отговорностите, с които се обвързвате, но те няма да ви притеснят. Пазете се от крайности в мисленето и действията си. Рискувате да изпаднете в само изолация и разочарования, ако постъпките ви станат причина за чужди страдания. Не го допускайте. Личност, която не ви е безразлична ще ви подскаже за себе си. Приемете го като начало, станете активни, действайте.

Заедно ще ви бъде добре. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-