Понеделник, 25 Март 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
27 - 04 Юли 2016

3511
Седмичен хороскоп - Козирог - 27.06.2016 - 03.07.2016 година
Ще бъдете в добра физическа форма и няма да се уморите да доказвате истините си. Активността ви ще се подхранва и от вътрешен импулс, който ви дава увереност, че сте на прав път. Мотивирани сте да промените живота си и ще се борите да го постигнете, при някои с цената на повече жертви. Но не поемайте прекалено много и чужди отговорности. Освободете другите да се грижат за себе си, не се стремете да се намесвате в живота им, като първа инстанция. Пазете енергията си и не я разпилявате ненужно, в противен случай ще се чувствате уморени, раздразнителни и излишни.
 
Търсете компромиса, не отивайте в крайности. Романтична тръпка ще ви помогне да преодолеете стреса и да се отпуснете. Прояви на помощ и милосърдие ще се толерират и откривайки щастието в нечии, благодарни очи ще се чувствате и вие щастливи. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година