Петък, 19 Август 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
27 - 04 Декември 2017

5042
Седмичен хороскоп - Козирог - 27.11.2017 - 04.12.2017 година
 
Ще вложите много старание по приключването на започнат проект, така щото да го завършите в срок и добре. С изявите си в професионалната сфера ще привличате трайно интереса на широката публика и това се отнася за всички представители на знака.
 
Все по-уверени в себе си, ще показвате качествата си и ще работите, както никога до сега. Очакванията ви са основателни и в края на периода ще се поздравите с придобивки от различен характер – материален, финансов, духовен. Ще получите изгодни предложения, за някои свързани с издигане на работното място и в други, интересуващи ги сфери. Не пренебрегвайте никого и нищо, съдбата предлага възможности и от вас зависи те да са благоприятни и отвеждащи ви далече. Социално ангажираните ще започнат организацията на събитие от обществен характер, за което няма да ви липсва внимание и подкрепа.
 
В повечето случаи ще осъществявате намеренията си, с което ще направите живота си по-добър, вашия и на другите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година